ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Π Ο Τ Ε....ΟΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ







Μ Π Α Μ Π Η

Κ Υ Π Ε Ζ Η







Π Α Ν Α Γ Ι Ω Τ Η


Τ Ζ Ο Υ Ν Α Ρ Α






Α Κ Η
Χ Α Τ Ζ Η Ν Α











































































































Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Σε εφαρμογή θέτει από τη Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ. το επιχειρησιακό σχέδιο ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Οι αστυνομικοί που θα έχουν συμμετοχή στα μέτρα ξεπερνούν τις 7.000 καθώς είναι διάχυτη, λόγω συγκυρίας, η ανησυχία για το ενδεχόμενο οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου να συνοδευτούν από έκτροπα.
Το επικαιροποιημένο σχέδιο της αστυνομίας προβλέπει ανάπτυξη μεγάλου αριθμού δυνάμεων γύρω από πανεπιστήμια και κυβερνητικά κτίρια, εμφανή αστυνόμευση σε όλη την περιοχή του κέντρου και ιδιαίτερα των Εξαρχείων.

Το 100% της δύναμης που υπηρετεί στην Αθήνα βρίσκεται, λόγω εκλογών, ήδη σε ετοιμότητα, που θα παραταθεί μέχρι τις 18 Νοεμβρίου.

Μεγάλη αστυνομική δύναμη μετακινείται στην Αθήνα από νομούς της περιφέρειας.

Ήδη από την περασμένη Πέμπτη γίνονταν συνεννοήσεις για να ρυθμιστούν ζητήματα όπως ο χώρος φιλοξενίας κ.ά.

Ειδικός ρόλος, όπως αναμενόταν, έχει ανατεθεί στους δικυκλιστές των ομάδων «ΔΙΑΣ» και «ΔΕΛΤΑ».

Η περιοχή των Εξαρχείων βρίσκεται σε κλοιό από ένστολους αστυνομικούς και ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό αστυνομικών της ασφάλειας που κινούνται στον χώρο με πολιτικά.

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε σε κανέναν ζωτικό χώρο, ώστε να προκαλέσει επεισόδια», δήλωσε σχετικά αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. ευελπιστεί να υπάρξει συνεννόηση με τις πρυτανικές αρχές ώστε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να κλειδώσουν το μεσημέρι της Δευτέρας και να μην αποτελέσουν χώρο ανασύνταξης ταραξιών σε περίπτωση γενικευμένων επεισοδίων. Για τον λόγο αυτό προκαλεί ανησυχία το ενδεχόμενο φοιτητικοί σύλλογοι να προχωρήσουν σε καταλήψεις με σκοπό να κρατήσουν τα κτίρια ανοικτά.

Αστάθμητος παράγοντας των φετινών εκδηλώσεων είναι πάντως η ένταση με την οποία θα μετάσχουν στις εκδηλώσεις οργανωμένες ομάδες διαδηλωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου