ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Π Ο Τ Ε....ΟΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ







Μ Π Α Μ Π Η

Κ Υ Π Ε Ζ Η







Π Α Ν Α Γ Ι Ω Τ Η


Τ Ζ Ο Υ Ν Α Ρ Α






Α Κ Η
Χ Α Τ Ζ Η Ν Α











































































































Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 3
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ ३
ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ.....

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιησε η ομάδα μας στη Νέα Πέραμο ,αφού παρά το εργάσιμο της μέρας, και τη σχετικά κοπιαστική διαδρομή, η εμφάνιση ήταν αξιοπρεπέστατη ,και συνοδεύτηκε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αν και το τελευταίο σε τέτοια ματς δεν έχει καμία απολύτως σημασία . Σημασία έχει ο αθλητισμός ,η θωράκιση της υγείας μέσα από αυτόν, και η καλή παρέα που δίνει και την ευκαρία σε όλους για όμορφες αναμνήσεις .
Η ομάδα μας είχε αρκετές ελλείψεις , δεν είχε πλήρης
22άδα, και κάποιοι παίκτες δεν μπόρεσαν να βγουν νωρίτερα απ'το γήπεδο για να τους ξεκουράσουν κάποιοι άλλοι, που έλλειψαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και οικογενειακών ταυτόχρονα.
Η τοπική ομάδα έδειξε να έχει καλή ποιότητα παικτών καικατάφερε στο 18'και στο 36', να προηγηθεί 2-० και ήταν αυτή που ήταν καλύτερη στο γήπεδο και δίκαια προηγήθηκε.Σε αυτό το α' μέρος η δική μας ομάδα ήταν νωχελική, και δεν είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση.
Στην επανάληψη , η ομάδα λειτούργησε πιο λογικά στο γήπεδο , έπαιξε πιο δημιουργικό ποδόσφαιρο , δείχνοντας αποτελεσματικότητα , με επακόλουθο, να φέρει το ματς στα ίσα με γκολ του Παύλου Αγγέλου στο 68 'και του Τάσου Τσίκεζα στο 75 '.
Η ομάδα της Νέας Περάμου που βρέθηκε σε καλή μέρα , προηγήθηκε εκ νέου στο 76,' αλλά ο Μάκης Μπελιάς της πήρε την μπουκιά από το στόμα στο 85 ', κάνοντασ το ३-३।
Ο Τάσος Τσίκεζας κατέβασε την ομάδα με το σύνηθες 4 -4-2 με γκολκήπερ τον ΚΟΒΒΟ, αμυντική 4άδα τους ΚΑΤΡΙΣΙΩΣΗ ΑΛΕΚΟ - ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ακραίους μπάκ, τους ΤΣΕΛΛΟ Χ και Ν ΘΕΟΔΩΡΟΥ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τους Α. ΣΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟΥ κεντρικά χαφ , τους ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΣΤΗ και ΝΟΤΗ ΚΑΤΡΙΣΙΩΣΗ πλάγιους χαφ , και τους ΝΤΕΛΙΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΜΠΕΛΙΑ επιθετικό δίδυμο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολύ θετική παρουσία , είχαν όλα τα παιδιά που μπήκαν στο β' μέρος σαν αλλαγή και αυτοί ήταν οι ΜΠΙΘΩΣΗΣ Χ , ΧΑΡΑΚΟΠΟΣ, ΜΑΡΚΟΥ Χ , ΤΣΙΚΕΖΑΣ (παίκτης -προπονητής), ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Π, ΝΤΑΜΚΑΣ και ο γκολκήπερ και γιατρός της ομάδας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ .

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗς ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΕΘΕΣΕ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου