ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Π Ο Τ Ε....ΟΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ







Μ Π Α Μ Π Η

Κ Υ Π Ε Ζ Η







Π Α Ν Α Γ Ι Ω Τ Η


Τ Ζ Ο Υ Ν Α Ρ Α






Α Κ Η
Χ Α Τ Ζ Η Ν Α











































































































Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΦΩΚΙΚΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 3-5

ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ,ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ...

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας , παρ' ότι έχασε το ματς.

Έχουμε ξανατονίσει, ότι τα παιγνίδια αυτά είναι παιγνίδια διασκέδασης, χαράς παρέας και αναμνήσεων και φυσικά αθλητισμού...

Το σκορ διαμορφώθηκε καθαρά επειδή η ομάδα μας έκανε στο ημίχρονο αρκετές αλλαγές και προκειμένου να βολευτεί καλά ο σχηματισμός στο γήπεδο ,και να παίξουν όλοι, όπως προβλέπει ο άγραφος νόμος αυτών των παιγνιδιών, κάποια παιδιά έπαιξαν και σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που γνωρίζουν , και η ομάδα αντιμετώπισε κάποιο μικροπρόβλημα συνοχής . Το πολύ ευχάριστο είναι, ότι προηγηθήκαμε 3-1 και γενικά για 70λεπτά, είχαμε πολύ θετική παρουσία , με κυρίαρχο στοιχείο το παιγνίδι πρωτοβουλίας , την καλή κυκλοφορία μπάλας και την αποτελεσματικότητα, με ανοιχτό ,ελεύθερο ποδόσφαιρο.Η ομάδα της Άμφισσας έπαιξε με αρκετούς παίκτες κορμού μέχρι τα τέλευταία λεπτά , και διατήρησε μία σταθερή εικόνα ''γυρίζοντας'' το ματς.

Από την πλευρά της λοιπόν ,η ομάδα του Φωκικού , παρουσίασε σύνολο, με πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές από εθνικές κατηγορίες,οι οποίοι σε πολλά σημεία του ματς, έδειξαν να έχουν πολύ καλές παραστάσεις και ποδοσφαιρική παιδεία, σαν άτομα . Άλλωστε τα ονόματα των Μπιλιέρη, Αναγνωτόπουλου, Λίβα , Μανέτα, Μαρκοδήμου, Ματζώρου, Βακλαιδή , Σκούτα,Ταμπάκη,Σκαρίμπα ,Μπρουγιαννάκη,και κάποιων άλλων, για όσους γνωρίζουν το περιφερειακό ποδόσφαιρο , είναι αρκετά γνωστά .Για την ιστορία αναφέρεουμε ότι τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Νότης Κατρισιώσης (2) και Χρήστος Παπαστάμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα του Φωκικού , αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική παλιότερα με αξιοσημείωτη επιτυχία ,και ο παλαίμαχος της ομάδας μας, Σωτήρης Ζερκούλης, ο οποίος σήμερα στο β΄ημίχρονο που μπήκε στο ματς, βρέθηκε αντίπαλος με καλούς φίλους και πρώην συμπαίκτες του.

Η ομάδα μας παρέθεσε γεύμα στην αντίπαλη αποστολή, στην κεντρική πλατεία των Βαγίων, αμέσως μετά το τέλος του ματς, μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΒΒΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΤΣΕΛΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΣ

ΤΑΣΟΣ ΝΤΑΜΚΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΝΟΤΗΣ ΚΑΤΡΙΣΙΩΣΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΛΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΚΩΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

Η διάταξη ήταν σε όλο το ματς , ένα επιθετικογενές 4-4-2

ΣΤΟ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΘΩΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΛΟΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΤΡΙΣΙΩΣΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΕΡΚΟΥΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ

ΘΑΝΝΑΣΗΣ ΦΑΚΚΑΣ

ΧΡΕΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΤΑΣΟΣ ΤΣΙΚΕΖΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ και ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου