ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Π Ο Τ Ε....ΟΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ







Μ Π Α Μ Π Η

Κ Υ Π Ε Ζ Η







Π Α Ν Α Γ Ι Ω Τ Η


Τ Ζ Ο Υ Ν Α Ρ Α






Α Κ Η
Χ Α Τ Ζ Η Ν Α











































































































Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΠΛΕΟΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...

Η προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής ολοκληρώθηκε με τον αγώνα κόντρα στην Αργεντινή και τον αποκλεισμό από την συνέχεια και πλέον έχει ξεκινήσει η φημολογία για το μέλλον του Οτο Ρεχάγκελ. Ηδη το όνομα του Φερνάντο Σάντος έχει ακουστεί για την διαδοχή.

Η αποχώρηση του Γιάννη Τοπαλίδη από το προπονητικό επιτελείο, αναφερόταν από πολλούς ως ο προάγγελος της ολοκλήρωσης της συνεργασίας και με τον Οτο Ρεχάγκελ μετά από εννέα χρόνια στον πάγκο της ομάδας και αμέτρητες διακρίσεις, με κορυφαία φυσικά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2004 στην Πορτογαλία.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ότο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε στους παίκτες της ομάδας πως αποχωρεί έπειτα από εννιά χρόνια παρουσίας στον πάγκο. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες και τους ενημέρωσε πως αποχωρεί από την "γαλανόλευκη".

Πάντως ήδη έχει ξεκινήσει και η ονοματολογία, με τον Φερνάντο Σάντος να είναι ο πρώτος που έχει ακουστεί για την θέση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έφευγε με το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και δήλωσε κουρασμένος από την καθημερινότητα. Ομως με δεδομένο πως μία εθνική ομάδα δεν έχει τις ίδιες υποχρεώσεις με έναν σύλλογο, ίσως και να μην έχει πρόβλημα για να αναλάβει.

Παράλληλα με τον Σάντος, ακούγεται και το όνομα του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος συνεχίζει να είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο με την ΚΟΠ, όμως κανείς δεν γνωρίζει αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει την Εθνική ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση στην ομοσπονδία θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις επαφές τους με όλους τους υποψήφιους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, καθώς θα ξεκινήσουν και τα προκριματικά για το ΕΥΡΟ 2012, όπου η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τις Κροατία, Ισραήλ, Λετονία, Γεωργία, Μάλτα. Η Ελλάδα μάλιστα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της εντός έδρας στις 3 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει σύντομα να έχει βρεθεί και ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, χωρίς να αποκλειστεί τελικά το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο. Βέβαια η παραμονή του Γερμανού τεχνικού είναι και το... λιγότερο πιθανό σενάριο.

Οσον αφορά την αποστολή της Εθνικής ομάδας, αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη το πρωί, καθώς το βράδυ της Τετάρτης θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Νότιο Αφρική
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου