ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Π Ο Τ Ε....ΟΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ







Μ Π Α Μ Π Η

Κ Υ Π Ε Ζ Η







Π Α Ν Α Γ Ι Ω Τ Η


Τ Ζ Ο Υ Ν Α Ρ Α






Α Κ Η
Χ Α Τ Ζ Η Ν Α











































































































Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ......

Π.Α.Ο.Κ.
Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1996. Την απόφαση για την ίδρυση του συνδέσμου την πήραν είκοσι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου που τίμησαν την φανέλα του ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών οι : Γιώργος Κούδας, Σταύρος Σαράφης, Κούλης Αποστολίδης, Κώστας Ιωσηφίδης, Μιχάλης Μπέλλης και άλλοι…

Με συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες της διοίκησης του Συνδέσμου, ο αριθμός των μελών αυξήθηκε σταδιακά φτάνοντας σήμερα τα διακόσια (200) εγγεγραμμένα μέλη.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συνδέσμου, δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι όσοι διετέλεσαν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα και ένας από του μεγαλύτερους της Ευρώπης.

O Σύνδεσμος επίσης αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών με έδρα την Βαρκελώνη, όπου συμμετέχουν μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως: Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Λίβερπουλ, Βαλένθια, Μονακό…


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ





Ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ιδρύθηκε το 1987, αν και αγώνες βετεράνων ανάμεσα στις «μεγάλες» ομάδες είχαν αρχίσει να διεξάγονται από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Στα 22 χρόνια της επίσημης ύπαρξής της, η ομάδα των βετεράνων του Παναθηναϊκού έχει δώσει περισσότερα από 200 παιχνίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η πλειοψηφία των οποίων είχε φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι παλαίμαχοι του τριφυλλιού έχουν στο δυναμικό τους περισσότερα από 120 μέλη και διοργανώνουν ετήσιες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια.

Ο Σύνδεσμος στεγάζεται στην περιοχή του Γκύζη (Λομβάρδου 23-25) και τη θέση του προέδρου κατέχει
από τη μέρα της ίδρυσής του ο Βαγγέλης Πανάκης. Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι τα εξής:
•Ανδρέας Απέργης - Αντιπρόεδρος
•Νίκος Τζουνάκος - Γενικός Γραμματέας
•Γιάννης Βονόρτας - Ταμίας
•Γιώργος Ανδρέου - Μέλος
•Γιώργος Γονιός - Μέλος
•Στέλιος Παναγιωτίδης - Μέλος
Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2106411150
Fax:2106410424
Email: pao_veterans@yahoo.gr



12/6/2010 Παλαίμαχοι Ολυμπιακού- παλαίμαχοι Πάρου


Και ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (νέος πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π.) καθώς και οι υπέροχες ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ του Ολυμπιακού, θα δώσουν το παρών στο φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των Παλαιμάχων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και αυτών της ΠΑΡΟΥ, το Σάββατο 12 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Πάρου.

Και μη ξεχνάτε πως ο σκοπός του παιχνιδιού είναι ΙΕΡΟΣ καθώς τα έσοδά του θα διατεθούν για την ενίσχυση του Γηροκομείου Πάρου.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.


Ο σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1995 έπειτα από πρωτοβουλία παλαιών ποδοσφαιριστών του συλλόγου και έκτοτε έχει αναπτύξει πολλαπλές δραστηριότητες σε αθλητικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό επίπεδο. Συχνά διοργανώνονται εκδρομές στην επαρχία προς ενίσχυση αναξιοπαθούντων αθλητών μέσω διενέργειας φιλικών αγώνων, αλλά και εκδηλώσεις προς τιμή παλαιών παικτών, παραγόντων, δημοσιογράφων ή και απλών φιλάθλων, που "λάμπρυναν" με την παρουσία και τη συνεισφορά τους τη χρυσή ιστορία του σωματείου.
Από την Προεδρία και το Διοικητικό Συμβούλιο του "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." έχουν "παρελάσει" αρκετά από τα πιο "τρανταχτά" ονόματα του ποδοσφαίρου του Αιγάλεω, ενώ χαρακτηριστικά και μόνο αναφέρουμε κατά σειρά τους τέσσερις μέχρις σήμερα Προέδρους, ήτοι τους κ.κ. Δημήτρη Λάρδα (αρχισκόρερ της ομάδας σε αγώνες Α' Εθνικής κατηγορίας με 49 τέρματα), Πρόδρομο Κυριακίδη (πρωταγωνιστική μορφή της δεκαετίας του '60 και του '70, με τη φανέλα της ομάδας), Δημήτρη Παπαϊωάννου ( "αστέρα" της νεώτερης περιόδου) και Μπάμπη Σταυρόπουλο (διεθνή με πλούσια θητεία σε Αιγάλεω και Ολυμπιακό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου