ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Π Ο Τ Ε....ΟΛΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ







Μ Π Α Μ Π Η

Κ Υ Π Ε Ζ Η







Π Α Ν Α Γ Ι Ω Τ Η


Τ Ζ Ο Υ Ν Α Ρ Α






Α Κ Η
Χ Α Τ Ζ Η Ν Α











































































































Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΛΑΠΑΤΑ..........
....ΕΧΑΣΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟΝ 25ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ........


Θρήνος για την οικογένεια του Δημήτρη Σαλαπάτα του γνωστού πρώην προπονητή του Α.Ο.ΘΗΒΑΣ, αφού η "σκληρή μοίρα"του πήρε από την ζωή το παληκάρι του, τον Κώστα Σαλαπάτα.

Πρόκειται για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή του Τηλυκράτη Κώστα Σαλαπάτα, και το κακό μαντάτο βύθισε στο πένθος και την οικογένεια της Λευκαδίτικης ομάδας , και τους συγγενείς του , που κατοικούν όλοι στη Λάρυμνα Λοκρίδας.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος, που βρίσκονταν από το 2005 για σπουδές στην Λευκάδα, και παράλληλα συνδύασε τις σπουδές του παίζοντας σχεδόν σε επαγγελματικό επίπεδο στον Τηλυκράτη, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο σήμερα προχθές τα ξημερώματα, καθώς το αυτοκίνητο (citroen saxo) το οποίο οδηγούσε ξέφυγε από τη πορεία του, στην περιοχή ''Θεολόγος'' της Φθιώτιδας, κοντά στο τόπο καταγωγής του, στη Λάρυμνα .
Το κακό μαντάτο κυκλοφόρησε το πρωί της Κυριακής στην Λευκάδα,στη Φθιώτιδα,τη Βοιωτία και χτύπησε σαν κεραυνός όλους εκείνους οι οποίοι τον γνώριζαν, από φίλους, συμπαίχτες και προπονητές, μέχρι τους απλούς φιλάθλους που τον γνώριζαν ελάχιστα .
Ο Κώστας Σαλαπάτας , είχε γεννηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 1985 και το τελευταίο του παιχνίδι με τον Τηλυκράτη ήταν ο ημιτελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών με τον Εθνικό Βατερου στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, όπου είχε σκοράρει το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Ο Κώστας Σαλαπάτας, που ήταν προικισμένος ποδοσφαιριστής, «λιοντάρι» τον αποκαλούσαν οι φίλαθλοι του Τηλυκράτη, ήλπιζε ότι τώρα που θα τελείωνε τις σπουδές του να έπαιρνε μεταγραφή σε επαγγελματική ομάδα, αλλά .. η μοίρα ήταν πολύ σκληρή..

Η κηδεία του Κώστα έγινε στη γενέτειρά του Λάρυμνα,κι υπήρχε σπαραγμός από τους οικείους που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους βρήκε..

Μεγάλη είναι η θλίψη για την οικογένεια Σαλαπάτα τον πατέρα Δημήτρη, και την χαροκαμένη μητέρα του .
ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ , ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου